• 3a.png
  • 3d.png
  • 3g.png
  • DS351.png
  • is280.png
  • Primacy.png
  • Zenius.png

Inbindning - Ger dokumentet det första intrycket

Det betyder att en snyggt inbunden produktkatalog, offert, utredning, rapport ökar chanserna att läsaren verkligen tar del av informationen på rätt sätt. Vi har många lösningar för inbindning i vårt sortiment, som har olika unika egenskaper beroende användningsområdet.

Våra bindsystem är mycket enkla att använda, vilket betyder att alla på kontoret kan själva göra sina inbindningar, när det gäller ”Bind-on Demand”. Samtidigt har vi även effektiva lösningar när det gäller större volymer, för copy shops, tryckerier, myndigheter.

Wirebindning

Wirebindning är perfekt för utbildningsmaterial, manualer, produktbeskrivningar
produktkataloger, prislistor mm. En wirebunden bok är lätt att bläddra i och den ger ett helt plant uppslag. Endera använder man våra transparenta fram- och baksidor eller så kan man enkelt ta fram egna med hjälp av en färgskrivare. Laminerar man sedan framsidan innan man binder in boken så får man ett mycket prydligt resultat.

Beroende på vilka volymer man skall hantera har vi olika lösningar i vårt maskinprogram. Wire finns i ett antal olika färger och storlekar i färdiga längder för A5 och A4 eller på spolar. Wirebindning kan användas för bindning av 2 till ca 280 ark.

Fastback bindning

Fastback är en bindningsmetod som blivit mycket populär de senaste åren. Systemet är oerhört flexibelt och oslagbart enkelt att använda samtidigt som resultatet alltid blir perfekt. Flexibiliteten ligger bland annat i att det finns ett stort utbud av färger på bokryggarna som man kan kombinera med bokens framsida.

Limryggarna finns i 11 färger. Du kan binda från 10-250 ark 80g med endast två limryggsbredder. I FB 15 kan man binda in ända upp till 350 ark. Limryggarna finns i A4 och A5. Du väljer om du vill ha plast eller kartong som fram- och baksida på din fastbackbindning.

Limbindning - Helomslagsbindning

Helomslagsbindning används för inbindning av rapporter, utredningar, utbildningsmaterial,
budgets, produktkataloger etc. Helomslaget ger bindningen ett proffessionellt intryck.
Med hjälp av dagens färgprintrar producerar man enkelt egna omslag, för limbindningen, i A3 format för att producera t. ex A4 böcker.
I vårt program finns flera storlekar av smältlimbindare, som automatiskt lägger på helomslaget och bigar i samma moment, som limbindningen sker.

 

Nedan ser ni ett urval av vårt breda sortiment

 

ERW FB15 PB2000
ERW
FASTBACK 15
PB 2000


Verkar det intressant? Kontakta oss!

kontaktaossknapp     KnappBro